Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zubac otkazao reprezentaciji

Centar Los Angeles Lakersa Ivica Zubac je jedan od igrača na koje je izbornik Aleksandar Petrović ozbiljno računao od početka. Ipak, kako se prije mjesec dana i očekivalo, Zublocka njegovi Lakersi, na čelu s Magicom Johnsonom i Robom Pelinkom nisu pustili na Eurobasket.

Ovo ljeto se ne mogu odazvati izborniku jer mi je rečeno da moram puno raditi na svom tijelu. Razgovarao sam s predsjednikom i generalnim menadžerom, rekli su da proslijedim broj izborniku ako mu nešto nije jasno, što sam i učinio.“ rekao je Zubac i dodao: „Ne mogu ići protiv onoga što mi Lakersi kažu, nisam u situaciji da mogu postavljati uvjete. Žao mi je što neću biti u reprezentaciji jer nama Hercegovcima to znači jako puno. U mlađim sam se kategorijama uvijek odazivao, nije mi bio problem ni kad sam sjedio na klupi, ni kad smo na Europskom prvenstvu U-18 bili u maksimalno okrnjenom sastavu.“

Dobra je vijest je međutim da će ovo ljeto provesti u radu s Kareemom Abdul–Jabbarom, kao i obećanje Lakersa da mu nakon ove sezone neće više raditi probleme s reprezentacijom.

Big Z je u svojoj rookie sezoni do ozljede gležnja imao 7,5 poena, 4,2 skoka za 16 minuta provedenih na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE