Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zubac:”Moj cilj je da imam double double prosjek”

Zubac je u Zagrebu, ali odmor je radan. S njim su i treneri s kojima održava formu kako bi se u što boljem stanju vratio u Los Angeles.

“Došao sam na odmor, a sa mnom su i dva trenera iz Los Angeles Clippersa. Treniramo svaki dan i pokušavam ostati u najboljoj formi koliko je to moguće. Čeka nas velika sezona, ne mogu se opustiti i moram biti spreman”, istaknuo je Zubac za Dnevnik Nove TV.

Niti Zubac nije očekivao da će se Clippersi ovako posložiti nakon prijelaznog roka.

“Svi smo bili u velikom šoku, a to je značilo jednu stvar, da se sljedeće sezone borimo za naslov i da nas pravi rad tek očekuje.”

Sada će igrati s Kawhijem Leonardom, a ranije je igrao s LeBronom Jamesom za kojeg ima samo riječi pohvala.

“Nikada nisam imao nikakvo loše iskustvo s njim, sve samo najbolje. Jako puno mi je pomogao i jedan je od najboljih suigrača koje sam imao. Ljudi ne vide tu njegovu privatnu stranu i ne samo da je veliki igrač, veliki je i čovjek.”

Ono što su spominjali kao njegov hendikep, pokušava promijeniti i postati i šuter za tri poena.

“Ovog ljeta od mene se najviše tražilo da tu napravim iskorak jer to će trebati sljedeće sezone kako bih raširio reket. Moj osobni cilj je da imam double-double u prosjeku i probati povećati minutažu s 20 na 25 minuta.”

Što se tiče reprezentacije, Zubac je tu i na raspolaganju.

“Ja ću uvijek dati sve od sebe za reprezentaciju, mislim da sam to pokazao i prošlo ljeto, no na žalost nije sve završilo kako smo očekivali. Ako dobijemo pozivnicu za kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre, mislim da možemo napraviti dobar rezultat i onda još i dobar rezultat u Tokiju.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE