Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zubac:”Warriorsi su favorit, ali Raptorsi svakako imaju šansu”

Ivica Zubac je za vrijeme boravka u Singapuru najavio finale NBA lige između Golden State Warriorsa i Torono Raptorsa.

– Golden State je favorit, ali mislim da Raptorsi imaju šansu. Imaju prednost domaćeg terena i mislim da će biti interesantno finale – rekao je Zubac čiji su Clippersi ispali u prvoj rundi doigravanja baš od Warriorsa, koji su ga oduševili.

– Svi znaju da imaju sjajne igrače, ali način na koji se kreću s loptom i njihova kemija je nešto posebno. U doigravanju, njihova je obrana na drugoj razini, Draymond Green bio je sjajan. Teško ih je pobijediti.

– Protiv nas znali su svaku našu akciju i individualnu preferenciju, što volimo raditi. Hoćeš li ići desno ili lijevo, koliki je tvoj postotak šuta za tricu i je li bolje napraviti prekršaj i poslati igrača na slobodna bacanja. Ubijaju druge momčadi svojom nesebičnošću i kemijom – rekao je Zubac koji je u Singapuru bio u kampu s 200 dječaka i djevojčica.

– Nisam očekivao da će biti ovako. Puno je djece koja igraju, neki su stvarno talentirani. Ne znam kakav je sistem u Singapuru, no morate krenuti vrlo mladi. Razgovarajući s nekim ljudima ovdje, možda roditelji u Singapuru nisu podrška djeci u sportu. Ali, da bi uspjeli, djeca trebaju podršku roditelja i sistema…

Latest Posts

NE PROPUSTITE