Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zubèiæ se nada odlasku u NBA sljedeæe godine

Na fan siteu Toronto Raptorsa, raptorshq.com, osvanuo je intervju s našim Tomislavom Zubèiæem. Naime, 22-godišnji igraè Cibone izabran je na ovogodišnjem draftu u drugoj rundi kao ukupno 56. izbor od strane Raptorsa.

Na pitanje kada æe u Toronto, Cibonino krilo je samokritièki izjavilo: “Kada poènem kvalitetno igrati. Naime, prošle sezone Zubèiæ nije podigao razinu igre kao što se oèekivalo, te je uz povremene bljeskove bio prilièno nekonstantan. Mjesta za napredak u individualnoj kvaliteti vidi prvenstveno u poveæanju snage, te igri u obrani. Ipak, u intervjuu izjavljuje kako se nada da bi nakon odliène nadolazeæe sezone u Ciboni volio na poèetku sezone 2013/14 obuæi dres Raptorsa.

O samom saznanju da je izabran na draftu, Zubèiæ kaže: “To mi je bio najsretniji dan u životu. Ne mogu se još naviknuti na to. Oduvijek sam sanjao o tome, a sad kao da je san postao stvarnost.“ Osim toga, navijaèe Raptorsa æe sasvim ugodno iznenaditi izjava kako su Raptorsi, ponajviše zahvaljujuæi tada leteæem Vinceu Carteru, bili najdraži Zubèiæev klub kroz vrijeme odrastanja. Dok je Air Canada bio idol iz djetinjstva, kao najdražeg sadašnjeg NBA igraèa Zubèiæ navodi Thunderovog Kevina Duranta, èiju igru pokušava najviše i kopirati.

Nakon svega, nama domaæim NBA fanovima zaista ne preostaje ništa drugo nego Tomislavu poželjeti sreæu u narednoj sezoni, te što skorije ostvarenje sna o igranju u najjaèoj košarkaškoj ligi svijeta, pa da i mi na NBACro.com nakon veæ dužeg vremena poènemo redovito izvještavati i o igrama hrvatskih igraèa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE