Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zvijezda Miami Heata suicidalan?

Michael Beasley, 20-ogodišnji košarkaš Miami Heata i drugi izbor drafta 2008. godine, završio je u mentalnoj instituciji zbog težih psihièkih problema, objavio je Yahoo! Sports.

Novinari amerièkoga internetskog portala pozivaju se na višestruke relevantne izvore, ali i napominju da iz floridskog NBA kluba nisu potvrdili informaciju. Glasnogovornik je odbio komentirati glasinu.

Isti izvor ima informaciju da je na svojem Twitter profilu Beasley proteklog petka objavio zabrinjavajuæu poruku: “Ne znam zašto osjeæam da je cijeli svijet protiv mene. Ne mogu pobjeðivati da bih gubio. Osjeæam da sve to više nije vrijedno življenja. Gotov sam!

Kada su doznali da je autor uznemirujuæih reèenica njihov najtalentiraniji košarkaš, u Miami Heatu su odluèili proslijediti ga na rehabilitacijski program u zasad nepoznatu teksašku kliniku u Houstonu. Tamo æe biti pod paskom bivšega NBA košarkaša i trenera Johna Lucasa, poznatog po suradnji s problematiènim amerièkim košarkaškim zvijezdama.

Pod psihijatrijskim æe nadzorom Beasley provesti najmanje sljedeæih 30 dana, a njegovi æe kontakti s vanjskim svijetom biti minimalizirani.

U njegovu su se klubu tijekom prošle sezone više puta pokajali što su ga birali. Èesto se ponašao djetinjasto i neodgovorno, a NBA liga ga je uoèi poèetka prošle sezone kaznila s 50.000 dolara jer je u hotelskoj sobi prilikom boravka na ljetnom NBA kampu uhvaæen dok puši marihuanu.

Svoju je novaèku sezonu lani inaèe odradio sasvim solidno. Prosjeèno je bilježio uèinak od 13.9 koševa uz 5.4 skoka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE