Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zvijezda Raptorsa: “Njegova odlična igra je spasila našu sezonu”

Kyle Lowry i Fred VanVleet pripisali su zasluge za pobjedu u šestoj utakmici polufinala istočne konferencije Normanu Powellu, koji je postigao 23 poena, od čega deset u drugom produžetku, čime je bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu Toronto Raptorsa protiv Boston Celticsa rezultatom  125-122.

Powell, koji je u prvom produžetku promašio tricu za pobjedu, u drugom je produžetku postigao 10 poena.

“Mogu li reći ono što stvarno želim reći? J****e, to je bilo sjajno. Hvala ti, Norm. To je bilo nevjerojatno. To nam je trebalo”, rekao je Lowry .

Lowry je utakmicu završio s 33 poena, 8 skokova i 6 asistencija, čime je treći put u povijesti franšize postigao najmanje 30 poena kada se momčad suoči s eliminacijom.

VanVleet je dodao da je Powellova odlična igra spasila sezonu Raptorsa, koji će odigrati sedmu utakmicu ovog petka navečer.

“Spasio nas je. Spasio je našu sezonu. To je sada njegov zaštitni znak. Nikad ne znate kada će se to dogoditi, ali to se uvijek dogodi u nekom trenutku doigravanja pa nam to jako puno znači. Mislim da su utakmice u kojima smo pobijedili [u ovoj seriji] pokazale da moramo uložiti punih 48 minuta napora. Nema opuštanja, ni u napadu ni u obrani.

Latest Posts

NE PROPUSTITE