Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Žydrunas Ilgauskas izabrao Cavalierse

Herb Rudoy, menadžer litavskog košarkaškog centra Žydrunasa Ilgauskasa, tvrdi kako njegov klijent jedino na pameti ima povratak u Cleveland.

Podsjetimo da je nedavno, posredstvom razmjene igraèa, Ilgauskas morao napustiti Cleveland, te otiæi prema Washingtonu, a u obrnutom smjeru je krenuo Antawn Jamison.

No, od tog trenutka Litavac nije odigrao niti jednu minutu na parketu u dresu Washingtona, veæ je otkupio vlastiti ugovor i èeka 22. ožujka. Naime, do tog datuma NBA ne prizna nikakve promjene, niti novpotpisane ugovora, ali Litavac zajedno sa svojim timom krèi put povratka u klub èiji dres nosi od 1996. godine i to mu je jedini klub u NBA karijeri.

“Samo mi je rekao da radim na povratku u Cleveland. Njega ništa drugo ne zanima” rekao je Rudoy.

Svi u Clevelandu podržavaju takvu moguænost, pogotovo nakon što se ozlijedio Shaquille O’Neal, koji zbog ozljede neæe igrati do kraja osnovnog dijela lige. Time je nastala znaèajna rupa u njihovoj igri pod košem, a uvijek ju je dobro popunjavao baš Ilgauskas.

No, nije Cleveland jedini koji kombinira s takvom moguènošæu i pronalazi rješenje u salary capu za Ilgauskasa. Litavca žele Atlanta, Dallas i Denver, no ipak je prilièno bitno da Ilgauskas samo želi natrag, u svoj prvi NBA klub.

Latest Posts

NE PROPUSTITE