Friday, February 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Michael Jordan: “Ključni čovjek za spas košarke”

Koliko god bio ekscentričan ipak je jedinstven. Košarku je digao iz pepela, a sada ju je na svoj način “spasio” dokazavši još jednom svoju veličinu.

Jordan > LeBron

Još jednom je Michael Jordan pokazao svoju veličinu i još jednom pokazao zašto je najveći ikada! Naime, NBA liga prenosi kako je Michael odigrao ključnu ulogu u povratku košarke na parkete. Izgleda da postoji osoba koja stvarno razumije da su se navijači uželjeli košarke i sporta, a nikako politike jer posljednjih tjedana NBA je postao čista politika, a u to ligu nažalost uvlače najpopularniji igrači.

Jordan se pokazao kao čovjek pun razumijevanja u situaciji kada je bojkot besmislen. Jaylen Brown se pritom dobro zapitao: “Hoćete li se nakon bojkota aktivirati u prosvjedima ili ćete se ići družiti s prijateljima i okolo partijati po svijetu ?” Jordan je prvo poslušao riječ igrača čiji je predstavnik Chris Paul te je zatim informacije prenio vodstvu lige.

Najvažnije je u ovom trenutku slušati, a ne pričati.” – bila je Jordanova poruka ostalim NBA vlasnicima.

Jordan je bio ključna poveznica između vlasnika momčadi i igrača jer je sam bivši igrač i jako dobro razumije njihove potrebe, dok s druge strane ujedno predstavlja veličinu svojim imenom i prezimenom. Pomirbeni tonovi Jordana bili su na kraju ključni i na kraju košarka pobjeđuje politiku.

Znakovito je kako je Michael Jordan jedini tamnoputi vlasnik jedne NBA franšize i kako se on pokazao ključnim za povratak košarke u dvoranu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE