James Harden: MVP igra sve utakmice

Lider ekipe Houston Rocketsa, James Harden jedan je od glavnih kandidata za MVP nagradu. Nakon izjave da ne želi odmarati i preskakati utakmice, pojavile su se nove izjave u kojima spominje odmor igrača kao i MVP nagradu.

Naime, Brada smatra kako bi se u razmatranje za dobitnika MVP nagrade treba uzeti i činjenica da je igrač nastupio u svim utakmicama sezone.

„Na taj način razmišljam iz razloga jer MVP ne ostavlja svoje suigrače na cjedilu. Za mene je najbitnije da pomažem suigračima i čuvam im leđa…“

„Suigrači u ekipi znaju da sam tu za njih, ali isto tako i uvjeren sam da su oni tu za mene. Upravo zbog trenerskog osoblja, navijača posebice ovih u Houstonu, želim što više da igram i činim ih sretnim“, završio je Harden.

Upravo je glavni konkurent za MVP nagradu, Russell Westbrook nastupio u svim utakmicama ove sezone baš kao i Harden, a u kombinacijama su još i Kawhi Leonard te LeBron James.

Podigla se velika prašina oko odmaranja igrača, no bilo koji igrač od pomenute četvorice bude nagrađen za najkorisnijeg igrača regularne sezone, neće biti nezasluženo.