Pat Riley: “Svaka čast Lakersima na pobjedi, ali pitanje je kako bi završilo da smo bili kompletni!”

Lakersi su zasluženo odnijeli pobjedu u Orlando balonu protiv svojevrsnog iznenađenja NBA sezone, Miami Heata. Čelni čovjek Miamija, legendarni Pat Riley, javio se u intervjuu za lokalni Miami Herald.

Analiza zadnje utakmice NBA finala: Skriveni heroji Lakersa

Riley je čestitao Lakersima na pobjedi koju smatra zasluženom te je spomenuo da nakon ovakvog finala postoji jedno veliko “ali”:

“Volio bih vidjeti kako bi sve završilo da smo bili zdravi i kompletni. Ali dobit ćemo svoju šansu ponovno. Lakersi ipak imaju dva najbolja igrača današnjice, Anthonyja Davisa i LeBrona.

“Pobijedili su nas pošteno i zasluženo. No, uvijek će postojati jedno “ali” jer nismo imali Bama i Gorana. Goran je bio naš najbolji strijelac do tada. Stoga bi vjerojatno otišlo u sedmu utakmicu.” – zaključio je predsjednik Miami Heata.

Ekipa s Floride se svakako ima čemu radovati u skoroj budućnosti jer osim glavnih zvijezda (Butler, Dragić, Adebayo) u momčadi imaju jak arsenal kao što je “skriveni najbolji šuter NBA lige“, ili primjerice Tyler Herro, igrač za kojeg poznati analitičari smatraju da će biti veliki problem NBA lige.