Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Report: Cavsi se ne mogu riješiti Kevina Lovea

Cleveland Cavaliersi nikako se ne mogu riješiti svoje zvijezde, Kevina Lovea. Jedini preostali igrač velike trojke nije više na onoj All-Star razini kao nekada te sa sobom vuče veliki ugovor koji istječe tek u ljeto 2023.

Nakon odlaska LeBrona Jamesa i Kyrieja Irvinga, Love je u ljeto 2018. potpisao četverogodišnje produljenje ugovora vrijedno 120 milijuna dolara.

Cavsi se uporno pokušavaju riješiti njegovog ugovora koji se pokazao ogromnom pogreškom pošto Love više nije na nekadašnjoj razini, a i poprilično je podložan ozljedama.

Doduše, lani je nešto i odigrao (56 utakmica) te je bio na solidnim prosjecima od 17 poena po utakmici. Cavsi bi htjeli u rebuilding te gledaju na druge opcije pokušavajući putem tradea osloboditi salary cap.

Problem cijele priče što za Lovea nema tržišta. Toliko veliki ugovor za 32-godišnjaka podložnog ozljedama nitko ne želi dati niti imati u svojoj momčadi kao veliko opterećenje.

Ukoliko putem tradea ne nađu rješenje kako bi Love otišao, Cavsi su osuđeni na njegove usluge sve do kraja sezone 2022./2023. kada postaje unrestricted free agent.

Latest Posts

NE PROPUSTITE