Wednesday, December 6, 2023

ZADNJE OBJAVE

Van Gundy razgovarao s Jacksonom o pregovorima s Timberwolvesima

Već nekoliko dana u medijima se pojavljuje informacija kako Minnesota Timberwolvesi žele razmijeniti svog startnog razigravača, Rickyja Rubija.

26-godišnji Španjolac svojim igrama nikako ne može opravdati činjenicu da je najplaćeniji igrač Vukova. Već neko vrijeme mu se traži zamjena koja će držati poziciju razigravača nekoliko sezona te ju predati u ruke 5. izboru prošlogodišnjeg drafta, Krisu Dunnu, kada za to bude vrijeme.

Nekoliko momčadi je odmah stalo u red, a neki mediji su Rubija već preselili u Detroit Pistonse, a u suprotnom smjeru poslali Reggieja Jacksona. No, trener i glavni operativac momčadi iz Michigana, Stan Van Gundy, vrlo je brzo demantirao tu mogućnost.

Nakon jutarnjeg treninga u subotu, Van Gundy je dao kratku izjavu novinarima:

Poslao sam Reggieju poruku i rekao mu da ga nećemo mijenjati za Rubija“, te nadodao: „Priča se vrlo brzo proširila i zabrinula njegovog agenta do te mjere da me je nazvao i pitao je li to istina.“

Oni su nama došli s ponudom i ne mogu demantirati da do razgovora s Wolvesima nije došlo, no od razmjene neće biti ništa“, kratak je za kraj bio Van Gundy.

Latest Posts

NE PROPUSTITE