Saturday, December 10, 2022

ZADNJE OBJAVE

Vlasnik Pistonsa podržava Van Gundyja

Detroit Pistonsi nisu započeli sezonu u odnosu na očekivanja koja su imali pred početak 71. po redu NBA sezone. No, pored loših izdanja Pistonsa, vlasnik momčadi iz Detroita, Tom Gores otvoreno daje podršku.

- Advertisement -

Naime, Pistonsi su na omjeru 19-24 uz nekoliko loših utakmica ali bez obzira na to Gores apsolutno vjeruje u Stana Van Gundyja koji obavlja funkciju glavnog trenera i predsjednika košarkaških operacija. Nakon sastanka Van Gundyja i Goresa,  koji je trajao tri sata, vlasnik Motowna imao je za reći:

„Naišli smo na određene prepreke, ali to je sastavni dio puta kada idete prema cilju. Sve se svodi na loše periode koje morate savladati kako bi krenuli dalje. Nikada se nisam zabrinjavao kada je Stan u pitanju, jer znam da taj čovjek želi pobjeđivati. On je jedan od najvećih radnika koje sam upoznao tako da imam potpuno povjerenje u Gundyja kao osobu.“

Tom je poslije dodao kako vjeruje da Detroit može napraviti jednu seriju odličnih partija čime bi se digli na Istoku.

- Advertisement -

Nema potrebe za dizanjem tenzija kada smo dva mjeseca od početka sezone. Naš proces  traje već dvije i pol godine tako da bilo je uspona i padova. No, lijepo je bilo sjesti porazgovarati o stvarima vezanim za budućnost“, izjavio je Van Gundy.

Očekivalo se da će Detroit biti playoff ekipa ove sezone, bez dvojbe, ali našli su se u velikim problemima na parketu za koje za sada nema rješenja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE