Thursday, June 8, 2023

ZADNJE OBJAVE

Poznate su momčadi koje će pregovarati s Durantom

Ostalo je još svega par dana do početka jednog od najzanimljiviji NBA tržnica posljednjih godina. Nakon što nastupi prvi srpanj momčadi mogu početi pregovarati sa slobodnim igračima i organizirati lične sastanke.

Čitavu sezonu se piše o tome gdje će završiti najtraženiji igrač ljeta, Kevin Durant koji se izvorima povjerio kako planira započeti pregovore odmah nakon što mu to liga omogući.  Prve tri momčadi koje imaju privilegiju pregovarati s Durantom su njegov matični klub Oklahoma City Thunderi, zatim rivali San Antonio Spursi te Golden State Warriorsi.

Što se OKC-a tiče spremni su mu ponudili produljenje ugovora na dvije godine uz player option nakon prve godine što omogućava Durantu da ponovo postane free agent ali ovoga puta slobodan igrač će biti i   Russell Westbrook u ljeto 2017. godine.

Warriorsi se moraju odreći nekoliko ugovora poput potpisivanja Harrisona Barnesa kao i Festusa Ezelija kako bi napravili prostora na salary capu za ugovor KD-a.

„Jedino što mogu garantirati je to da ćemo biti veoma agresivni“, kazao je vlasnik Warriorsa Joe Lacob nakon poraza u utakmici broj sedam.

Ostale momčadi koje su u igri za potpis Duranta su Miami Heat, Boston Celticsi, LA Clippersi, New York Knicksi te LA Lakersi. Osim ovih momčadi tu je i lista ekipa koje žele Duranta ali šanse su im skoro pa minimalne, a to su Nuggetsi, Rocketsi, Wizardsi.

Naravno glavni uvjet Duranta jeste osvajanje NBA prstena u što kraćem periodu, a sudeći po pisanju izvora najviše pažnje od strane Duranta pridobili su Golden State Warriorsi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE