Wednesday, October 4, 2023

ZADNJE OBJAVE

Daryl Morey misli da Houston može daleko

Generalni menadžer Houston Rocketsa, Daryl Morey, vjeruje da njegova ekipa može daleko u playoffu iako je i sam svjestan da imaju puno problema. Također, prvog krivca u razočaravajućoj sezoni vidi u sebi.

„Bila je ovo teška godina za sve, ne samo mene već i za vlasnika, trenere, igrače pa sve do navijača. Odgovornost je na svima, počevši od mene.“, izjavio je Morey.

Rakete se trenutno nalaze na diobi 7. mjesta Zapada s omjerom 37-38, a zanimljiv je podatak da nisu imali negativan omjer još od sezone 2005-2006.

„Sezona nije još gotova, ali smo podbacili u odnosu na prošlo godinu te smo više očekivali. Često naši rezultati ne pokazuju našu uvjerenost, ali mi se osjećamo kao da možemo imati veliki utjecaj u doigravanju.“, nastavio je.

Ne može se reći da se Daryl nije potrudio ove sezone te da nije pokušavao „spasiti“ sezonu. Prvo je prošlog ljeta doveo Ty Lawsona, a nakon prvih 11 utakmica i omjera 4-7 „najurio“ Kevina McHalea. Jedno je sigurno, Morey će morati puno toga za posložiti u offseasonu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE