Monday, October 3, 2022

ZADNJE OBJAVE

James Harden: MVP igra sve utakmice

Lider ekipe Houston Rocketsa, James Harden jedan je od glavnih kandidata za MVP nagradu. Nakon izjave da ne želi odmarati i preskakati utakmice, pojavile su se nove izjave u kojima spominje odmor igrača kao i MVP nagradu.

- Advertisement -

Naime, Brada smatra kako bi se u razmatranje za dobitnika MVP nagrade treba uzeti i činjenica da je igrač nastupio u svim utakmicama sezone.

„Na taj način razmišljam iz razloga jer MVP ne ostavlja svoje suigrače na cjedilu. Za mene je najbitnije da pomažem suigračima i čuvam im leđa…“

„Suigrači u ekipi znaju da sam tu za njih, ali isto tako i uvjeren sam da su oni tu za mene. Upravo zbog trenerskog osoblja, navijača posebice ovih u Houstonu, želim što više da igram i činim ih sretnim“, završio je Harden.

- Advertisement -

Upravo je glavni konkurent za MVP nagradu, Russell Westbrook nastupio u svim utakmicama ove sezone baš kao i Harden, a u kombinacijama su još i Kawhi Leonard te LeBron James.

Podigla se velika prašina oko odmaranja igrača, no bilo koji igrač od pomenute četvorice bude nagrađen za najkorisnijeg igrača regularne sezone, neće biti nezasluženo.

Latest Posts

NE PROPUSTITE