Sunday, January 29, 2023

ZADNJE OBJAVE

Sve je na prodaju: Rocketsi spremni dati “pola momčadi” za Embiida

James Harden ulazi u svoju devetu sezonu kao član Houston Rocketsa. Rakete su u ovom prijelaznom roku spremni protresti momčad do temelja pa su svi na prodaju osim Hardena. Tako bi novo vodstvo (novi GM) uskoro mogao pripremiti nekoliko potencijalnih “blockbuster” trade ponuda.

- Advertisement -

Jedna od takvih je praktički nuđenje “cijelog stada” za jednog igrača, a to je Joel Embiid. Centar Sixersa će vjerojatno htjeti ostati u Philadelphiji, pogotovo nakon što je momčad preuzeo Doc Rivers. Novi trener je upravo naveo roster kao glavni razlog zašto nije otišao na dulji godišnji odmor nakon neuspjeha s Clippersima.

Svi bi trebali biti dostupni za trade, osim Hardena, pa tako postoji i mogućnost da Russell Westbrook napusti Texas. U priči je i moguć povratak Roberta Covingtona koji će biti jedan od traženijih role playera u 3&D ulozi na cijelom tržištu.

Odlaskom Mikea D’Antonija nakon dugo godina bi mogli gledati Houston u drukčijem ruhu s nešto izmijenjenim taktičkim postavkama u odnosu na opći run & gun.

Latest Posts

NE PROPUSTITE