Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sve je na prodaju: Rocketsi spremni dati “pola momčadi” za Embiida

James Harden ulazi u svoju devetu sezonu kao član Houston Rocketsa. Rakete su u ovom prijelaznom roku spremni protresti momčad do temelja pa su svi na prodaju osim Hardena. Tako bi novo vodstvo (novi GM) uskoro mogao pripremiti nekoliko potencijalnih “blockbuster” trade ponuda.

Jedna od takvih je praktički nuđenje “cijelog stada” za jednog igrača, a to je Joel Embiid. Centar Sixersa će vjerojatno htjeti ostati u Philadelphiji, pogotovo nakon što je momčad preuzeo Doc Rivers. Novi trener je upravo naveo roster kao glavni razlog zašto nije otišao na dulji godišnji odmor nakon neuspjeha s Clippersima.

Svi bi trebali biti dostupni za trade, osim Hardena, pa tako postoji i mogućnost da Russell Westbrook napusti Texas. U priči je i moguć povratak Roberta Covingtona koji će biti jedan od traženijih role playera u 3&D ulozi na cijelom tržištu.

Odlaskom Mikea D’Antonija nakon dugo godina bi mogli gledati Houston u drukčijem ruhu s nešto izmijenjenim taktičkim postavkama u odnosu na opći run & gun.

Latest Posts

NE PROPUSTITE