Friday, August 12, 2022

ZADNJE OBJAVE

Ty Lawson i Houston Rocketsi dogovaraju se oko mogućeg otkupa ugovora

Rocketsi su zadnjih dana prijelaznog roka pokušali dogovoriti trade Lawsona, ali do razmjene nije došlo. Moraju mu isplatiti još 3,2 milijuna dolara od 12,5 koliko je trebao dobiti za cijelu sezonu 2015./16. Ugovor za iduću sezonu mu nije garantiran, dok su Rocketsi 524.000 dolara ispod hard salary capa.

- Advertisement -

Lawson je u Houston došao kao veliko pojačanje i trebao je biti trajno rješenje na poziciji razigravača, ali je debelo podbacio i ove sezone bilježi tek 6 koševa i 3,5 asistencija po utakmici.

Slična situacija je i u Minnesoti, gdje Timberwolvesi dogovaraju otkup ugovora sa svojim šuterom Kevinom Martinom. Martin bi kroz cijelu ovu sezonu trebao dobiti nešto više od 7 milijuna dolara, a to mu je ujedno i posljednja sezona ugovora s Wolvesima.

Martin je ove sezone na 10.6 koševa, dvostruko manje nego prošle sezone i sa svojih 33 godine se nekako ne uklapa u proces rebuildinga mlade ekipe Minnesote, dok bi mnogim pretendentima za naslov mogao puno pomoći kao vrlo dobar šuter s klupe.

- Advertisement -

Dok se kod Lawsona još uvijek ne spominju nikakve potencijalne destinacije, Martina se povezuje s Dallas Mavericksima, Cleveland Cavaliersima, Miami Heatom, Atlanta Hawksima i Oklahoma City Thunderom, a dosta toga može ovisiti i o odluci Joea Johnsona, koji je jednom nogom već u Miamiju.

Ako žele nastupati za nove ekipe u doigravanju, svi igrači do utorka moraju potpisati ugovore.

Latest Posts

NE PROPUSTITE