Thursday, December 1, 2022

ZADNJE OBJAVE

GM Lakersa: Vjerojatno nećemo tradeati, ali nitko nije nedodirljiv

Generalni menadžer Los Angeles Lakersa Mitch Kupchak, upitan od strane medija o mogućim potezima i tradeovima koji bi mogli pojačati drugu najtrofejniju franšizu u povijesti NBA lige, kaže kako za sada ima vrlo malo šanse za tako nešto:

- Advertisement -

„Tržište je sada aktivno i znam da ste čitali o tome. Vidjeli ste imena nekih igrača koji su u trade razgovorima, ali niste vidjeli imena naših igrača“, kaže Kupchak, pa nastavlja:

„Ništa ne pokušavamo napraviti za sada. Ako moram pogađati, nećemo ništa napraviti, ali imamo još sedam tjedana do trade deadlinea, znat ćemo više o našoj momčadi za sedam tjedana. Već sam spomenuo prije, nismo odustali od borbe za doigravanje“.

Novinare je zanimalo ima li igrača u momčadi koji ni pod koju cijenu neće biti tradeani, Kupchak kaže kako je samo jedan igrač bio nedodirljiv u posljednjih 20 godina Lakersa:

- Advertisement -

„Nitko nije nedodirljiv. Imali smo igrača 20 godina koji je bio nedodirljiv. Znate, Kobe Bryant. Sada nemamo Kobea Bryanta. Nadamo se da će neki naši igrači imati karijere približne njegovoj, ali to trenutno ne znamo“, završio je Kupchak.

Lakersi su nakon iznenađujućeg ulaska u sezonu posustali, dijelom i zbog nekih ozljeda u momčadi te su trenutno na omjeru 14 pobjeda i 26 poraza, ali kao što njihov generalni menadžer kaže, doista nisu daleko od doigravanja. Osmoplasirani Portland ima samo dvije pobjede više, ali i četiri poraza manje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE