Saturday, April 13, 2024

ZADNJE OBJAVE

NOVO OTKRIĆE PREDSEZONE: Uzdižu li mu Lakersi vrijednost radi potencijalnog tradea?

Ako niste ovih dana pratili baš detaljno početak NBA predsezone, onda vjerojatno niste čuli za ime Talen Horton-Tucker. Radi se o novom potencijalnom otkriću Los Angeles Lakersa!

Horton-Tucker je odlično debitirao u prvoj večeri s 19 poena, devet skokova i četiri asistencije. 20-godišnji bek je ponovio sjajnu izvedbu i u drugoj utakmici kada je utrpao čak 33 poena uz deset skokova.

Lakersi imaju još dvije utakmice za odigrati kao pripremu pa bi vjerojatno mogli vidjeti još dobroga od igrača koji je zbog svojih inicijala dobio nadimak THT.

No veliko je pitanje koliko će THT dobiti prilike kada dres obuku Anthony Davis i LeBron James, naročito ovaj potonji koji voli imati loptu u svojim rukama i “glumiti” beka u regularnoj sezoni.

Također treba istaknuti kako je THT lani u svojoj rookie sezoni nastupio samo šest puta te je bio na pet poena u prosjeku pa je teško očekivati da će uzeti minute Wesleyju Matthewsu ili Kentaviousu Caldwellu-Popeu.

Iako je lijepo imati takav potencijal na svome rosteru, Lakersi bi ga mogli iskoristiti kao vrlo dobar trade poklon. Čak je i Frank Vogel kazao kako je za konkurenciju unutar momčadi dobro imati takvog igrača.

Međutim, dojam se ne može oteti kako su pojedini mediji i stručnjaci stvorili takozvani “hype” oko igrača koji je odigrao dvije dobre utakmice zaredom. Mediji u SAD-u to vole raditi s anonimcima. Sjetimo se samo Jeremyja Lina.

Lakersi bi svakako mogli imati potencijalnog novog Lina ukoliko “senatori” budu odsutni zbog ozljeda ili eventualno koronavirusa. Novo “otkriće” bi svakako moglo biti iskoristivo u rotaciji, ali bi mogao i pronaći NBA sreću negdje drugdje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE