Monday, June 17, 2024

ZADNJE OBJAVE

Otkrio suigrač: Kobe je krivac zašto smo izgubili u finalu 2004.

Los Angeles Lakersi su 2004. u finalu poraženi od Detroit Pistonsa. Momčad prepuna superzvijezdama prikupila je u roster osim Shaqa i Kobea još Garyja Paytona i Karla Malonea.

Derek Fisher, Rick Fox, Horace Grant i ostala dokazana družina bili su također dio fantastične ekipe. Povijest je pokazala da ne igraju imena te da ne pobjeđuje uvijek momčad koja je jača na papiru.

Bivši suigrač Kareem Rush smatra Kobea krivcem za taj poraz iz 2004. jer je previše htio promovirati sam sebe kao prvu zvijezdu momčadi.

“Kad se bolje sjetim, jednostavno su nas nadigrali. Karl Malone je bio ozlijeđen u seriji, a Kobe je jednostavno sebično htio postati MVP finala i samo je tome težio. Bili smo favoriti i Shaq je imao tada sva tri prethodna puta nagradu MVP-ja finala. Nažalost njegov fokus je bio samo na toj MVP nagradi.”

Rush se prisjeća kako su ih podcijenili:

“Bili su baš jaki. Sjajna petorka, sve redom All-Star kalibar. Jednostavno su tada bili bolji od nas”

Roster Los Angeles Lakersa je u sezoni 2003./2004. izgledao ovako:

Kobe Bryant, Shaquille O’Neal, Karl Malone, Gary Payton, Rick Fox, Derek Fisher, Brian Cook, Devean George, Horace Grant, Stanislav Medvedenko, Jannero Pargo, Kareem Rush, Byron Russell, Jamal Sampson, Ime Udoka, Luke Walton

Latest Posts

NE PROPUSTITE