Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rondo odbio Lakerse; nije isključena opcija povratka među Zelene!

Prije točno 12 godina Rajon Rondo je s Boston Celticsima postao NBA prvak. Osvajanje prstena je ovog listopada ponovio u dresu Los Angeles Lakersa gdje je bio jedan od ključnih igrača doigravanja i konkretno finalne serije protiv Miami Heata.

Svojim predstavama si je podigao ujedno i cijenu pred nadolazeći prijelazni rok, premda se radi o iskusnom igraču, veteranu.

Dolazi Dennis Schroder – Rondo bi mogao napustiti momčad.

Upravo zbog visoke potražnje i jako malog trenutnog ugovora Rondo će odbiti svoju player opciju u Lakersima kako bi testirao tržište.

Zanimljivo je da su Atlanta Hawksi i LA Clippersi već otvoreno iskazali želju da potpišu Ronda te bi ponudili i više novca od trenutnih 2,6 milijuna dolara.

Lakersi su za vrlo mali novac dobili jednog od igrača odluke te će vjerojatno morati ponuditi puno više ako žele zadržati playmakera u svojim redovima.

Mediji već špekuliraju o povratku Ronda u Boston

Američki mediji, ali i navijači, su uvijek bili skloni špekulacijama, naročito oni sportski novinari koji na dnevnoj bazi izbacuju trade glasina više nego što se dogovori transfera u europskoj košarci za vrijeme prosječnog ljetnog prijelaznog roka.

Primjerice, Marc Stein je već kreirao vlastitu analizu u kojoj smatra da ne treba isključiti povratak Ronda u Boston. Zeleni za sada nemaju, barem javno nije poznato, nekih velikih aspiracija oko povratka bivšeg razigravača.

No, novinar The New York Posta smatra da bi se njihovo mišljenje uskoro moglo promijeniti, ali da će prvo odraditi draft te bi trebali pričekati rasplet situacije s nekim igračima iz rotacije koji bi mogli napustiti momčad.

Stein predviđa da će Kelti uskoro nazvati Ronda te će ga pokušati dovesti ukoliko u tom trenutku bude i dalje slobodan igrač.

Latest Posts

NE PROPUSTITE