Saturday, October 8, 2022

ZADNJE OBJAVE

Shaq: Odabrao bih Kobeja prije LeBrona

Uvijek je teško bilo uspoređivati igrače kroz povijest i govoriti tko je bolji, pogotovo uspoređivati igrače koji su igrali u drugim razdobljima i na drugačijim pozicijama. Skoro svakim danom možete čuti rasprave, da li je bolji Michael Jordan ili LeBron James, da li je Kobe Bryant bolji od Jamesa ili čak možda od Jordana, ali to su samo neka od velikih imena ovog predivnog sporta. Ove teme se dotaknuo i trostruki MVP NBA finala, te četverostruki osvajač prstena, Shaquille O’Neal, tijekom nedavnog intervjua, na pitanje koga bi prije izabrao LeBrona ili Kobeja.

- Advertisement -

“Igrao sam s obojicom, i Kobe ima taj ubojiti instinkt. Vjerojatno bih uzeo Kobeja. To nije uvreda ili kritika LeBronu, ali poznajem Kobeja, igrao sam s njim duže, i vidio sam što on može napraviti.” izjavio je Shaq, te dodao: ” Ima i LeBron taj ubojiti instinkt, ali on je više Magic Johnson nego Michael Jordan.”

Uvijek će biti teško govoriti tko je bolji od koga i svaki navijač, pratitelj ovog sporta i ove lige ima svoje favorite, ali jedno je sigurno, trebamo poštivati i cijeniti svakoga od njih, jer su svi oni zaslužili biti spomenuti kao jedni od najvećih koji su kročili NBA parketima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE