Wednesday, October 5, 2022

ZADNJE OBJAVE

Wade i Lakersi zainteresirani za suradnju

Još od završetka regularne sezone, šire se glasine o budućnosti Dwyanea Wadea. Prije samo nekoliko tjedana svi su prihvaćali njegov ostanak u Miamiju kao gotovu stvar, dok se nisu proširile vijesti da Wade stvarno drži otvorenom mogućnost napuštanja Heata. Već ste mogli čitati o razlozima te odluke na našem portalu, a novost je što su se u cijelu priču uključili i Los Angeles Lakersi.

- Advertisement -

Cijelu priču čini intrigantnom glasina kako ni Wade nije hladan na ponudu momčadi iz Grada anđela, iako je teško zamisliti Wadea i Bryanta u istoj momčadi s obzirom da dijele poziciju. Wade je navodno ostao pomalo uvrijeđen Miamijevom ponudom dugoročnog ugovora (manje od deset milijuna po sezoni), tako da pred sobom realno ima tri opcije: može ostati još jednu godinu u Heatu za 16 milijuna i iduće ljeto odlučiti što dalje, može prihvatiti Miamijevu ponudu dugoročnog ugovora realno ispod tržišne cijene, ili može napustiti jedinu momčad za koju je ikada igrao i smiraj karijere provesti negdje drugdje.

Istina je kako Wade s 34 godine nije isti igrač kao prije 5-6 godina, ali isto tako stoji da je sjajan kad je zdrav (21,5 koševa i 4,8 dodavanja u 62 utakmice ove sezone). Pred Wadeom i Heatom je ljeto velikih odluka, ali vjerujem kako bi svima bilo čudno gledati Wadea u bilo kojoj drugoj majici osim one s natpisom HEAT na prsima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE