Tuesday, May 30, 2023

ZADNJE OBJAVE

David Fizdale oštro iskritizirao suce

Trener Memphis Grizzliesa, David Fizdale, oštro je iskritizirao suce nakon poraza od San Antonio Spursa 96-82.

Fizdale je bio ogorčen na sudački trio sastavljen od Dannyja Crawforda, Rodneyja Motta te Billa Spoonera, a vjerojatno i s razlogom.

 

Na presici nakon utakmice izjavio je kako je žalosno da njegovi igrači poput Mikea Conleya koji u cijeloj karijeri nema niti jednu tehničku ne dobivaju respekt koji zaslužuju od sudaca jer se ne žale i samo igraju igru.

Također je izjavio kako mu je jasna činjenica da je on rookie trener, dok je trener Spursa Gregg Popovich jedan od najboljih veteranskih stratega igre, ali kako nije pošteno jer suci njegovoj momčadi uopće nisu dali šansu.

Fizdale je kao svoje argumente koristio statistike šuteva uzetih u reketu svoje i protivničke ekipe u odnosu na ispucana slobodna bacanja, a brojke su njegovoj tezi zasigurno išle u prilog.

Bilo kako bilo pomalo gramatički okrnjena rečenica „They not gone rook us“ (u kontekstu „iako smo novaci, neće nas tako tretirati“) ostat će zapamćena kao jedna od boljih na presicama ove godine, a sve to Fizdale je ljutito zatvorio izjavom „TAKE THAT FOR DATA“.

Idući susret ove dvije momčadi odigrava se u petak u 3:30 ujutro po našem vremenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE