Sunday, December 4, 2022

ZADNJE OBJAVE

GM Sunsa ima plan za ljeto

Franšiza iz Arizone ima ozbiljne namjere ponuditi novi ugovor svojem generalnom menadžeru Ryanu McDonoughu. On ulazi u zadnju dogovorenu godinu na mjestu GM – a Sunsa te iako se nije iskazao do sada, uprava ga hoće i dalje. Na tom mjestu je od 2013., a Phoenix već 7 sezona nije vidio doigravanje.

- Advertisement -

„Očito da je omjer (24 – 58) malo razočaravajući, s obzirom na očekivanja s kojima smo započeli godinu.“ izjavio je McDonough za Arizona Republic prošli tjedan. „Nedavno smo bili ohrabreni napretkom naših mladih igrača. Od All Star  pauze smo pružili šansu nekim igračima koji uopće nisu igrali, a oni su iskoristili maksimum od iste.

Imat ćemo visoki lutrijski izbor, dva izbora druge runde, mnogo prostora pod capom ovo ljeto, tako da ćemo imati neke opcije za ovo ljeto. Imamo plan u našim glavama trenutno, nastavit ćemo graditi kroz draft i mlade igrače, ali isto tako ćemo tražiti potencijalne slobodne igrače. Također, postoji i ono najteže za predvidjeti, a to je očito razmjene igrača i ono što će proizaći iz toga. Takvi se razgovori povećaju s približavanjem draftu.“ završio je McDonough.

On je započeo karijeru kao pomoćnik Danny Aingeu u Boston Celticsima te je osvojio naslov s istima. Nakon toga je zaposlen od strane Sunsa i  odmah je prvu sezonu završio kao drugi u poretku za najboljeg generalnog menadžera lige iza R.C. Buforda iz San Antonio Spursa.

- Advertisement -

                                   

Latest Posts

NE PROPUSTITE