Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Boston dovršio posao, Hornetsi izjednaèili seriju

Nove èetiri uzbudljive utakmice odigrane su noæas u NBA doigravanju. Philadelphia se nakratko spasila od ispadanja, Boston je dovršio posao protiv Knicksa, Hawksi i Magic opet su susret rješavali u posljednjim sekundama a Hornetsi su izjednaèili seriju protiv Lakersa.

Prva utakmica veèeri odigrana je izmeðu Miamija i Philadelphije, a tu ste utakmicu mogli pratiti i putem našeg radio prijenosa. Sixersi su u utakmici s nekoliko preokreta bili uspješniji i ostvarili prvu pobjedu u ovogodišnjem doigravanju. Louis Williams pogodio je tricu za pobjedu, a opširnije o susretu možete proèitati ovdje.

Ozljedama naèeti Knicksi nisu mogli pružiti maksimalan otpor Celticsima koji su to znali iskoristiti na pravi naèin. Prvo poluvrijeme Boston je puno bolje odigrao od protivnika, no Knicksi se polako vraæaju, ali ipak do kraja utakmice nisu uspjeli ozbiljnije priprijetiti. Najbolji kod pobjednika bio je Kevin Garnett sa 26 poena i 10 skokova. Statistiku ove utakmice možete pogledati ovdje, a uskoro i detaljniji izvještaj.

Veoma izjednaèen dvoboj gledamo izmeðu Orlanda i Atlante. Njihovu drugu meðusobnu utakmicu Orlando je dobio rezultatom 88-82, zatim Atlanta pobjeðuje 88-84, a noæas je ponovno Atlanta slavila, ovoga puta rezultatom 88-85. Orlando je u posljednjoj minuti, s 3 poena zaostatka, imao dvije prilike za izjednaèenje, ali prvi put su ubacili šut za dva poena, nakon èega se Atlanta ponovno odvojila na 3 razlike, a zatim Hedo Turkoglu u zadnjoj sekundi utakmice promašuje šut za produžetak. Ovom je pobjedom Atlanta došla nadomak prolasku u drugi krug, vode 3-1 u seriji. Statistiku s utakmice možete pogledati ovdje, a uskoro i detaljniji izvještaj.

Sjajnu smo utakmicu vidjeli i u New Orleansu gdje su domaæini pobijedili favorizirane Lakerse i tako izjednaèili seriju na 2-2. Fenomenalan je ponovno bio Chris Paul koji je ostvario triple-double uèinak od 27 poena, 13 skokova i 15 asistencija. U posljednju èetvrtinu susreta ušlo se s izjednaèenim rezultatom, ali Hornetsi su se uskoro odvojili na 8 poena razlike i nisu dopuštali Lakersima da se vrate u utakmicu te su na kraju slavili rezultatom 93-88. Statistiku ovog dvoboja možete pogledati ovdje, a uskoro i detaljniji izvještaj.

Latest Posts

NE PROPUSTITE