Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Brandon Ingram želi učiti od najboljih

Los Angeles Lakersi u svojoj momčadi imaju mlade zvijezde poput D’Angelo Russella, Jordan Clarksona, Julius Randlea i rookieja Brandon Ingrama, koji će biti zalog za budućnost. Trenutno mlada momčad, morat će se osloniti na iskusne veterane kao što su Luol Deng i Timofey Mozgov, kako bi ove mlade zvijezde što prije sazrele.

Ingram, bez obzira na sve ne čeka na početak trening kampa kako bi upio veteranskog znanja. Dok je igrao za izabrana momčad SAD-a ovo ljeto, Ingram je dobio nekoliko savjeta od igrača iz Olimpijske momčadi.

Veterani iz NBA s kojima sam bio, uvijek su mi pokušali pomoći. Čak i igrači iz drugih momčadi“, rekao je Ingram. „Kad sam igrao za SAD, svi ti momci su mi davali savjete. Uključujući i Andrea Iguodalu.“

Iguodala je očito imao specijalan utjecaj na Ingram, kao što je rookie Lakersa. Imali su nekoliko poruka o tome kako on može postati bolji defenzivac. Obrana je jedan dio igre u koje kako Ingram vjeruje može jako napredovati, te mu je Iguodala rekao kako on ima potencijala na toj strani terena.

Gledam puno njegovih obrambenih akcija. On je odličan obrambeni igrač“, rekao je Ingram o Iguodali. „Čak sam se i dopisivao nekad s njim, te mi je napisao da je to proces, ali imam šansu da postanem jako dobar i u napadu i u obrani. On je dugačak. Ima 221 cm raspon ruku. Pametan je. Njegove ruke se miješaju u svaku akciju, te igra na pravi način.“

S obzirom na to da je trener Lakersa Luke Walton bio asistent u Golden Stateu, on mu vjerojatno može pomoći u nekim dijelovima ta bude što bolji defenzivac kao i Iguodala. Ingramova napadačka igra je uspoređivana s igrom Kevina Duranta. Još ako uspije igrati obranu kao Iguodala, samo nebo je granica za ovog mladića.

Iguodala je u pravu naravno. To će biti dug proces za Ingrama da shvati svoj puni potencijal. Koliko dugo će to trajati, to je sve na Ingramu, ali on već ulaže u taj svoj potencijal savjetujući se s veteranima, te je za sada na pravom putu da postane velik igrač.

Latest Posts

NE PROPUSTITE