Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Celticsi zainteresirani za J.R. Smitha

Dok se sapunica između Cleveland Cavaliersa i njihovog igrača J.R. Smitha oko produljivanja ugovora i dalje ne privodi kraju, ostale momčadi čekaju u redu za potpisivanjem startnog šutera aktualnih NBA prvaka.

Posljednji u nizu klubova koji bi ga, navodno, vrlo rado vidjeli u svojim redovima su Boston Celticsi.

Smith od Clevelanda traži plaću od 15 milijuna dolara godišnje, dok mu oni nude “samo” 11 milijuna.

No, tih 15 milijuna dolara trenutno je previše i za Celticse, koji će morati dodatno očistiti svoju platnu listu ne bi li u svojim redovima vidjeli Šestog igrača lige iz 2013. godine.

Momčad iz Bostona ovog je ljeta već dovela jednog igrača sličnih karakteristika, Geralda Greena, koji bi trebao s klupe mijenjati Averyja Bradleya, “friškog” člana najbolje obrambene petorke lige. Stoga, dovođenje Smitha ne djeluje kao pretjerano smislen potez uprave ako uzmemo u obzir da su pokriveni na njegovoj poziciji, kao i to da ga kroz karijeru prate razne kontroverze.

Smith je već dugo na glasu kao jedan od zločestih dečki NBA parketa te se činilo da je napokon smirio svoju narav dolaskom u Cleveland.

U regularnom dijelu prošle sezone nastupio je 77 puta te je za 30,7 minuta u prosjeku zabijao 12,4 poena uz 40% šuta za tri. U doigravanju je startao u svakoj od 21 utakmice te je bio jako bitan kotačić u osvajanju naslova za momčad Cavaliersa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE