Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cleveland u potrazi za novim playmakerom

Nakon što je Mo Williams potvrdio da ide u zasluženu košarkašku mirovinu nakon osvajanja naslova prvaka, njegova dosadašnja momčad i aktualni prvaci NBA lige Cleveland Cavaliersi imaju potrebu za još jednim playmakerom. Naime, startni playmaker Cavsa je Kyrie Irving, a njegova zamjena je (p)ostao samo ovogodišnji rookie Kay Felder.

Cavsi su zato krenuli u potragu za novim playmakerom. Već stižu glasine da su kontaktirali agente Norrisa Colea, Maria Chalmersa i Kirka Hinricha.

Dvadesetosmogodišnji Norris Cole je prošlu sezonu igrao za New Orleans Pelicanse. Tamo je bio zamjena Jrue Holidayu. U petogodišnjoj NBA karijeri je igrao prije New Orleansa još za Miami Heat.

Tridesetogodišnji Mario Chalmers je prošle sezone odigrao 6 utakmica za Miami prije nego li je početkom studenog 2015. godine zamijenjen u Memphis Grizzliese. Za Memphis je odigrao 55 utakmica prije nego li se ozlijedio.

Norris Cole i Mario Chalmers su bili suigrači LeBrona Jamesa u Miamiju. Tamo su s njim osvojili dva uzastopna naslova NBA prvaka (2012. i 2013. godine).

Tridesetpetogodišnji Kirk Hinrich je prošle sezone igrao za Chicago Bullse i Atlanta Hawkse, dvije momčadi u kojima je proveo najviše sezona svoje 13 godina duge NBA karijere.

Latest Posts

NE PROPUSTITE