Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Doc Rivers: LeBron James je u top 5 svih vremena

Još od debitantske sezone LeBron James dominira na NBA parketima. Odigrao je 13 sezona u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu od toga 12 puta All Star, MVP četiri puta, 3 naslova prvaka i tri puta MVP finala.

Bez sumnje je tijekom svoje karijere često izluđivao protivničke igrače, navijače pa i trenere. Jedan od tih trenera jeste svakako Doc Rivers koji je bio glavni trener momčadi koje su vodile bitke protiv LeBrona.

“Statistički gledano LeBron je odličan igrač ali kada vidite način na koji igra stvarno je zapanjujuće”, izjavio je Rivers te nastavio:

“Kada sam trenirao Celticse u jednoj playoff utakmici zabio je 45 poena i pomislio sam: `ovaj čovjek je u top 5 igrača svih vremena, u to nema sumnje`. Prsteni, statistika kao i način igre čini ga jednim od najboljih igrača ikada na NBA parketima, top 5 bez dvojbe. ”

Iako mnogo osporavan zbog osvajanja prstena u super momčadi Miami Heata, James je suprotno dokazao prethodne sezone kada je nosio Cavse na leđima do prvog NBA naslova u Clevelandu. Možda je još uvijek rano da se LeBron svrstava u najbolje svih vremena ali nema sumnje da dokazao svoju košarkašku veličinu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE