Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

J.R. Smith u dilemi oko ugovora

J.R. Smith odbio je 5,4 milijuna dolara za sljedeću sezonu, misleći kako će dobiti višu zaradu nakon što je pomogao Cleveland Cavaliersima da osvoje svoj prvi NBA naslov.

Smith je i dalje bez ugovora.

Za vrijeme Ljetne lige generalni menadžer Cavaliersa, David Griffin je rekao kako je siguran da će Smith potpisati novi ugovor, koji se razvio u solidnog catch and shoot igrača te igrača koji može odigrati dobro obranu. No tu je problem i drugih ekipa za Cavalierse, koji se mogu uključiti u borbu za Smitha, s više novca. Smith je bio iskren u intervju za ESPN u kojem je rekao što on misli.

Razmišljao sam o situaciji (da napusti Cleveland), te sam također razmišljao o tome da ostanem i da opet osvojim naslov“, rekao je Smith. „Obje situacije su mi se vrte po glavi i na neki način sam zabrinut kad dođe vrijeme za izabrati.

Smith je u prosjeku zabijao 12,4 koša, šutirajući 40% za tri. On je još na svom vrhuncu sa svojih 30 godina (31. kad pođe sezona). Ima veliku vrijednost na tržištu, ali želi ostati u Clevelandu gdje može igrati sa svojim AAU (Amateur Athletic Union, organizacija za promoviranje amaterskog sporta i fitnes programa) prijateljem LeBronom Jamesom.

LeBron James također nije potpisao s Clevelandom, rekao je kako će ostati s Cavsima i samo da je uzeo neko vrijeme prije nego što potpiše novi ugovor.

Latest Posts

NE PROPUSTITE