Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

James Johnson ostaje na Floridi

Miami Heat je uspio dogovoriti ostanak Jamesa Johnsona u svojim redovima. Produžili su suradnju na četiri godine u kojima će James zaraditi 60 milijuna dolara i još je dobio player opciju u posljednjoj godini ugovora.

Ovu su zasluženi novci za Johnsona koji je bio predvodnik preporoda Heata u drugom dijelu sezone kada su ostvarili omjer 30-11 i skoro se izborili za doigravanje nakon katastrofalnog ulaska u sezonu. On je nakon Diona Waitersa drugi igrač kojeg vraćaju u sastav na račun prošlogodišnjih uspjeh.

Johnson je napokon u svom petom klubu i u 30-toj godini pronašao igračku i privatnu stabilnost, te je u dresu Heata odradio sezonu karijere u kojoj je prosječno bilježio 12,8 poena, 4,9 skokova, 3,6 asistencije i po jednu ukradenu loptu i blokadu za 27 minuta provedenih na terenu.

Heata ima mali problem jer moraju se riješiti ugovora Josha McRobertsa da bi otvorili prostor u salary capu za potpis Johnsona. Posljednje informacije govore da će ići u pregovore s Dallasom kojima bi poslali ugovor McRobertsa i pick druge runde, a u smjeru Miamija bi išao ugovor A.J. Hammonsa od 1,3 milijuna dolara.

Fantastičnu biografiju o životu Jamesa Johnsona možete pročitati na ovom linku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE