Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kobe Bryant skautirao Ingrama i Russella

Kobe Bryantova igračka karijera s Los Angeles Lakersima možda jeste zatvoreno poglavlje, ali to definitivno ne znači da Crna Mamba budno ne prati jedinu ekipu u svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri.

Nedavno umirovljena ikona Lakersa kratko je pratila najnoviju akviziciju Jezerana s ovogodišnjeg drafta, Brandona Ingrama, i moglo bi se reći da je Bryant impresioniran viđenim.

Mislim da igra sa sjajnim tempom, na visokom nivou“, rekao je Bryant za Time Warner Cable Sports. „Sviđa mi se njegova dužina, raspon ruku. Sjajno vodi loptu s obzirom na to i lako dolazi do povoljnih dijelova terena.“

Međutim, Kobeju nije zapao za oko samo napadački dio Ingramovog arsenala.

Mislim da ima veliki potencijal da bude fantastičan i u defenzivi“, dodao je. „Ima velik raspon ruku, duge noge. Nadam se da će početi ozbiljnije obraćati pažnju i na igru u obrani kao i u napadu.“

Osamnaestogodišnji Ingram, koji ulaže veliki trud pri dobivanju kilaže na svoju tjelesnu građu, pokazao je raskoš svoje igre u bljeskovima tijekom Las Vegas Ljetne lige.

D’Angelo Russell, s druge strane, bio je jedan od najboljih igrača Ljetne lige, te je Kobe već primijetio značajan pomak u Russellovoj igri u odnosu na kraj regularne sezone.

Postoji nekoliko stvari koje je shvatio i unaprijedio“, komentirao je Kobe Bean. „Pozicioniranje tijela, korištenje svoje veličine u duelima na parketu. Fino se razvio preko ljeta.“

Sve je ovo trenutno muzika za uši navijača Lakersa. Međutim, Ingram i Russell će tek morati pokazati da zaslužuju svoje mjesto pod suncem Los Angelesa.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE