Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Lakersi se žele riješiti Nicka Younga

U zadnje vrijeme život Nicka Younga nije više lijep kao prije. Unatoč pokušajima pomirbe s D’Angelom Russellom i dobrog stečenog dojma u razgovorima s novim trenerom Lukeom Waltonom, njegovi dani u LA Lakersima su odbrojani.

Poznato je da su Lakersi već duže vrijeme pokušavali razmijeniti Younga, što još uvijek i rade, ali su i spremni i na buy out samo da ga se riješe i predaju stvaranju mlade ekipe. U neku ruku, to je malo tužno, zato što je Swaggy P je prije nekoliko godina bio pravo osvježenje u rosteru Lakersa. Bio je ponosan što je član Lakersa, iako su bili loši. Nažalost, Young je nekako postao strahovito loš.

Uz njegove sukobe s bivšim trenerom Byronom Scottom te onim fijaskom s Russellom, Lakersi se rješavaju Younga zato što jedina stvar koju on ofenzivno pridonosi je šut izvana. Defenzivno nije pouzdan, a ako Walton želi igrati s bržim protokom lopte i tu postaju neučinkovit. Prošle sezone je po utakmici zabijao 7,3 koša s 32,5% uspješnosti za tri. 2014 je potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 21,5 milijuna dolara.

Latest Posts

NE PROPUSTITE