Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

LeBron James prvi igrač u povijesti s 27 000 poena, 7 000 skokova i 7 000 asistencija

Najbolji igrač branitelja naslova Cleveland Cavaliersa, LeBron James, sinoć je u utakmici protiv Charlotte Hornetsa postao prvi košarkaš u povijesti NBA lige s 27 000 poena, 7 000 skokova i 7 000 asistencija.

Samo dan nakon što je postao deveti najbolji strijelac u povijesti NBA-a, prestigavši Elvina Hayesa, James je dominantnom predstavom vodio svoju momčad do pobjede 116-105 i 17. pobjede u sezoni. Nakon utakmice, Kralj nije skrivao zadovoljstvo:

Takve brojke pokazuju da sam trostruka prijetnja. Uzimam skokove, dobro dodajem i postižem poene. Počašćen sam, moram nastaviti davati sve od sebe za svoje suigrače, za ovu organizaciju, za naše navijače, svaku večer kada igramo. To je moj posao. Stvarno je super što sam prvi igrač ikada s ovakvim brojkama. Jer ovo je igra koju volim, koju gledam cijeli život, tako da je ovo stvarno nevjerojatno.“

LeBron je utakmicu završio s 44 poena, 9 skokova i 10 asistencija. Još je dodao i tri ukradene lopte i blokadu. Na terenu je proveo 42 minute, a šutirao je sjajnih 17-24 iz igre. Cavsi sljedeću utakmicu igraju protiv Memphisa u utorak.

Cleveland i dalje drži prvo mjesto istoka, a drugi je Toronto koji ima 16 pobjeda i 7 poraza, dva više od Cavaliersa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE