Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Luke Walton: Brandon Ingram neće biti starter

Pred Los Angeles Lakersima je još jedna sezona bez velikih očekivanja, ali sezona koja bi trebala označiti pomak na bolje.

Okupili su mladu jezgru igrača oko sebe te doveli možda i najperspektivnijeg trenera današnjice, Lukea Waltona.

Taj isti Walton je rekao Marku Medini, uglednom novinaru iz Los Angelesa, da Brandon Ingram neće biti starter u nadolazećoj sezoni, a pojasnio je i zašto.

Niti jedan igrač nije nikad prošao ovo dok ne dođe u NBA. Iscrpljujuće je dok se tijelo ne prilagodi, a za to treba vremena. Najveći izazov za njega će biti pronaći najbolji način da to riješi, trenirajući i dalje vodeći brigu o sebi. Stvari na terenu i njegova igra će biti dobri. To je izazov od 82 utakmice s kojim se mora suočiti“, izjavio je.

Navijači „Jezeraša“ sigurno puno očekuju od ovogodišnjeg 2. izbora drafta te da uz D’Angella Russella predvodi novu generaciju ove slavne franšize, no očito je kako će Walton njegovu prvu sezonu odraditi „ziheraški“ kako ne bi došlo do teže povrede na samom startu karijere.

Pogledamo li krhku Ingramovu građu, to je možda i najpametnija opcija, a u prvoj sezoni će mu oko psihičke i fizičke pripreme sigurno puno pomoći Luol Deng.

Ingramova prva službena utakmica bi trebala biti 26. listopada protiv Houston Rocketsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE