Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nema mržnje između mene i LeBrona

Poznata je stvar da Draymond Green zna isprovocirati svakakve reakcije protivničkih igrača. To najbolje znaju Thunderov centar Steven Adams i LeBron James s kojima je Green vodio rat kroz playoff 2016.

Kontroverzu u ovogodišnjem finalu zapada Green je izazvao udarivši Adamsa u nezgodno mjesto čak 2 puta dok je u velikom finalu ostao upamćen po dvobojima s LeBronom koji su ga zbog akumuliranih namjernih prekršaja koštali nastupa u petoj utakmici finala koja je bila zamašnjak za fantastičan povratak Clevelanda nakon što su bili u minusu od 3-1 u seriji.

Ipak, Green odbacuje bilo kakvu insinuaciju da je u lošim odnosima s LeBronom Jamesom te da su oni zapravo u dobrim odnosima, a ono što se može vidjeti na terenu je samo žar borbe.

Puno ljudi pravi od toga dramu. LeBron i ja smo prijatelji i poslovni partneri ali na terenu smo i bit ćemo protivnici. To je igra koju mi igramo. Što se dogodi na terenu, ostaje na terenu“.

Kad sve zbrojiš i oduzmeš, boriš se za naslov prvaka. Kada si na terenu, puno je emocija u igri, puno uloženog rada i truda je na kocki i spreman si napraviti sve za pobjedu. Nema mržnje između mene i LeBrona kao što neki misle i pišu ali ako je njima tako lakše, neka im bude.” završio je Green u svom stilu.

Greenu je za vjerovati što govori.

Da zna podnijeti poraz dokazao je nakon sedme utakmice finala kada je na centru terena čestitao LeBronu na naslovu.

Rivalstvo na terenu je nešto što nedostaje današnjoj NBA. Dvoboji Michaela Jordana s Reggiem Millerom ili Johnom Starksom, svađe Dennisa Rodmana s Karlom Maloneom, pričalice Gary Payton i Charles Barkley ili rivalitet Bullsa i Knicksa 90-ih, te rivalstvo Larryja Birda i Magica Johnsona, da ne nabrajamo dalje, dosta je primjera, bili su mamac za gledatelje i dizali su cijenu košarci. Danas su takvi dvoboji rijetkost. NBA je postala više player friendly liga tako da ovakvih zanimljivih dvoboja koji nas Europljane čine budnim svakako nedostaje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE