Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Tracy McGrady: Kobe i ja nikad nismo igrali jedan na jedan

Nakon danas objavljenog intervjua Kobea Bryanta s novinarom ESPN-a, prilikom kojeg je Kobe naveo kako je igrao jedan na jedan s Tracyjem McGradyjem i pobijedio ga više puta, oglasila se i nekadašnja NBA zvijezda kojoj su ozljede krojile karijeru.

“Igrao sam protiv T-Maca. Ponizio sam ga, nije bio čak ni blizu. Pitajte ga, reći će vam”, Bryant je izjavio.

Nije dugo trebalo da vijest dopre do McGradyja, koji trenutačno igra u Kini, i čija je verzija drukčija od one koju je ispričala zvijezda Lakersa. Njegova je izjava preko Twittera glasila ovako: “LOL, kvragu ne. To je daleko od istine. Nitko u NBA-u međusobno ne igra jedan na jedan. Kobe i ja čak nikad nismo išli zajedno u Njemačku.”

Što je od ovog istina, nije ni toliko bitno, svoje igračke vještine ova dva igrača su nam prezentirali dugi niz godina, i zapravo nas zanima ono izvan okvira suhoparne jedan na jedan igre, a to je odlično igranje košarke, koje donosi naslove i gdje je Kobe daleko bolji. Sve ostalo je vjerojatno mačo “ja sam bolji” prepucavanje.

Napomenimo još za kraj kako T-Mac u Kini igra kao u najboljim danima svoje karijere (što se može reći za brojne košarkaše u Kini). U pobjedi svoga kluba Qingdao Doublestar u srijedu ugradio je 31 koš, 6 skokova i 6 asistencija, ali što je još važnije, pogodio je šut za pobjedu 1,7 sekundi prije kraja prije isteka vremena protiv ekipe Liaoning Hengye. Taj šut možete pogledati u video isječku ispod. Nadamo se da će nastaviti s ovakvim igrama i da ga jednog dana možda opet vidimo na terenima najjače košarkaške lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE