Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Uvjerljive pobjede Chicaga, Orlanda i LA Lakersa

Domaæini su noæas odnijeli sve tri pobjede u NBA doigravanju. Za razliku od dosadašnjeg dijela playoffa, niti jedna utakmica nije bila neizvjesna do samoga kraja. Chicago je dovršio posao protiv Pacersa, Lakersi su poveli u seriji, a Orlando smanjio zaostatak.

Orlando je u potpunosti razbio Atlantu i došao do uvjerljive pobjede 101:76. Odmah od poèetka utakmice su gradili svoju prednost i nisu dopustili nikakve šanse Atlanti da završi ovu seriju u Orlandu. Optereæen prekršajima Dwight Howard je postigao samo 8 poena i 8 skokova, ali su zato njegovi suigraèi odigrali bolje nego inaèe i ostvarili uvjerljivu pobjedu. Cjelokupnu statistiku ove utakmice možete pogledati ovdje, a uskoro i izvještaj.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Derrick Rose (25)
  • Asistencije: Chris Paul (12)
  • Skokovi: Al Horford (14)
  • Ukradene lopte: Jameer Nelson (3)
  • Blokade: Joakim Noah (4)

Kao što se i oèekivalo, Chicago je dovršio posao protiv Indiane te su na svom terenu slavili rezultatom 116:89. Time su zakljuèili seriju u pet utakmica a u drugom æe krugu igrati protiv pobjednika iz dvoboja Orlando-Atlanta. Iako je Derrick Rose igrao s lakšom ozljedom gležnja, to ga nije sprijeèilo da povuèe svoju ekipu kada je bilo najpotrebnije i na kraju završi utakmicu s 25 poena i 6 asistencija. Statistiku i izvještaj s utakmice možete pogledati ovdje.

Najzanimljivija utakmica se igrala u Staples Centru gdje su Lakersi i Hornetsi ušli u utakmicu s izjednaèenim rezultatom u seriji, 2-2. Hornetsi su prvu èetvrtinu bolje odigrali od protivnika i èinilo se da je novo iznenaðenje pred vratima, no Lakersi su se vratili i do kraja ostvarili uvjerljivu pobjedu te došli u situaciju da im treba još samo jedna pobjeda za prolazak u drugi krug. Iako se muèio s ozljedom, Kobe Bryant je odigrao vrlo dobro i postigao 19 poena uz 4 asistencije, a vidjeli smo i dva njegova sjajna zakucavanja. Statistiku utakmice možete pogledati ovdje, a uskoro i izvještaj.

Latest Posts

NE PROPUSTITE