Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Vodstvo se predomislilo! NBA liga počinje ranije s drugačijim brojem utakmica!

Nove promjene! Vodstvo NBA lige se predomislilo. Sezona 2020./2021. će ipak početi ranije pa će tako natjecanje imati više smisla i pritom biti od pomoći nacionalnim reprezentacijama za predstojeće Olimpijske igre.

Dobitak za Hrvatsku!

Tako će želje nacionalnih saveza biti uslišane! Sezona bi prema glasinama NBA insajdera trebala početi 22. prosinca, kako je prvotno i bilo očekivano. Proteklih dana se spominjala sredina siječnja kao okviran datum, ali tada bi Olimpijske igre bile potpuno “ugrožene” u smislu da bi mnoge reprezentacije morale nastupati bez NBA košarkaša.

Za Hrvatsku bi to značilo prvo nastup na kvalifikacijskom turniru bez Bojana, Darija i Ivice. Ipak, izbornik Mršić će moći odahnuti po pitanju trojca Bogdanović, Zubac, Šarić jer bi svi trebali biti dostupni. Luka Šamanić treba tek dokazati da je najviša razina spremna pomoći nacionalnoj vrsti. Ante Žižić se vratio u Europu, kao i privremeno Dragan Bender, dok je Mario Hezonja otpisan.

Po pitanju nove sezone, ovog puta će se igrati 72 utakmice, umjesto dosadašnjih 82, a plan putovanja će biti vidno drugačiji zbog pandemije koronavirusa.

Adrian Wojnarowski pak javlja kako je All-Star utakmica i kompletan vikend ugrožen zbog spomenute pandemije, a inače se trebao održati u Indianapolisu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE