Sunday, December 10, 2023

ZADNJE OBJAVE

Nastaje li nova velika trojka u Los Angelesu ?!

Njegov prvi dolazak je minirala NBA liga jer je tada smatrano da je ostvarena “nelojalna” konkurencija pa je Chris Paul završio u susjedima, Clippersima.

Jedan od novinara Bleacher Reporta sinoć je analizirao mogućnost da se Paul vrati u Los Angeles i napokon potpiše za Lakerse. Opcija nije nerealno ako će svi pristati na nešto niže ugovore. Stoga bi velika trojka James-Davis-Paul mogla biti oformljena, ovog puta bez ikakve zabrane.

Chris Paul – Anthony Davis – LeBron James

“Izgleda kao riskantan potez, no Warriorsi će biti jaki, Clippersi će biti jaki. Denver neće biti slabiji. Stoga je logično tražiti trećeg scorera s najviše razine. Još pritom mogu dobiti svoj pick natrag, slično kao i Miami. Da sam na njihovom mjestu, i da sam na mjestu LeBrona pokušao bi nagovoriti Paula.” – smatra Eric Pincus.

Kada još tome dodamo činjenicu da Paul već godinama pokušava doći u Lakerse jer je poznato koliko voli grad…..Sve je moguće, no u igri će biti i drugih faktora, ali i drugih ponuda.

Provjerite tko su najplaćeniji košarkaši NBA lige u 2020. godini

Veliko će biti pitanje njegov teški ugovor jer je Paul jedan od najplaćenijih igrača u ligi, a radi se o igraču u poznim igračkim godinama. Stoga je pristanak na manju plaću svih zvijezda jedino rješenje kako bi se ta ideja ostvarila….

Latest Posts

NE PROPUSTITE