Wednesday, November 29, 2023

ZADNJE OBJAVE

San Antonio Spursi osvojili Ljetnu ligu

Nakon što smo jučer pisali o Kyleu Andersonu, osvajaču nagrade MVP za Samsung Ljetnu Ligu, sinoć je ta Ljetna Liga dočekala svoje finale. Tu su se sreli Phoenix Sunsi i San Antonio Spursi i ovi potonji su odnijeli pobjedu.

Nakon prvog poluvremena gdje su Sunsi imali prednost od deset poena, Spursi su se vratili na krilima Jonathona Simmonsa koji je susret završio sa 23 poena. U redovima Spursa još su se istakli Treveon Graham s 22 poena i Anderson s 15, dok su u Sunsima najbolji bili redom Mike James s 32, T.J. Warren sa 17 te Archie Goodwin s 12.

Za najboljeg igrača finala proglašen je Simmons koji je imao šut 50% (7-14 iz igre). Prva žena kao trener tima Ljetne Lige, Becky Hammon, tako je od početnog poraza od Knicksa desetog srpnja uvezala šest pobjeda i na kraju turnir završila s omjerom 6-1 i s titulom prve žene koja je svoj tim predvodila do titule prvaka Ljetne Lige. Inače, ona je prošle sezone postala prva full-time asistentica u NBA franšizi kada ju je Gregg Popovich dodao svom timu i sigurno da možemo očekivati od nje da u budućnosti preuzme mjesto prvog trenera jedne NBA franšize.

Latest Posts

NE PROPUSTITE