Tuesday, September 27, 2022

ZADNJE OBJAVE

San Antonio Spursi osvojili Ljetnu ligu

Nakon što smo jučer pisali o Kyleu Andersonu, osvajaču nagrade MVP za Samsung Ljetnu Ligu, sinoć je ta Ljetna Liga dočekala svoje finale. Tu su se sreli Phoenix Sunsi i San Antonio Spursi i ovi potonji su odnijeli pobjedu.

- Advertisement -

Nakon prvog poluvremena gdje su Sunsi imali prednost od deset poena, Spursi su se vratili na krilima Jonathona Simmonsa koji je susret završio sa 23 poena. U redovima Spursa još su se istakli Treveon Graham s 22 poena i Anderson s 15, dok su u Sunsima najbolji bili redom Mike James s 32, T.J. Warren sa 17 te Archie Goodwin s 12.

Za najboljeg igrača finala proglašen je Simmons koji je imao šut 50% (7-14 iz igre). Prva žena kao trener tima Ljetne Lige, Becky Hammon, tako je od početnog poraza od Knicksa desetog srpnja uvezala šest pobjeda i na kraju turnir završila s omjerom 6-1 i s titulom prve žene koja je svoj tim predvodila do titule prvaka Ljetne Lige. Inače, ona je prošle sezone postala prva full-time asistentica u NBA franšizi kada ju je Gregg Popovich dodao svom timu i sigurno da možemo očekivati od nje da u budućnosti preuzme mjesto prvog trenera jedne NBA franšize.

Latest Posts

NE PROPUSTITE