Tuesday, June 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Plan koji Blazersi imaju s Carmelom

Portland TrailBlazersi su već napravili nekoliko poteza kako bi se ponovno vratili u vrh zapadne konferencije.

NBA transferi i prijelazni rok stižu u neobično doba godine kada bi inače već imali prve dojmove o početnoj fazi sezone, no koronavirus je poremetio planove pa u studenome pratimo free agency i potencijalne trade-ove.

Tako i Portland koji planira potpisati Carmela Anthonyja. Doduše, postoji informacija kako je ‘Melo potpisao već u nedjelju te je službena potvrđen danas nakon medijskog pojavljivanja njihovog GM-a.

https://twitter.com/trailblazers/status/1330919040294895625

Međutim, prije potpisa treba navodno dogovoriti uvjete odnosno raspodjelu uloga u momčadi.

GM Blazersa, Neil Olshey potvrdio je neke “pikanterije” i detalje:

“Melov ostanak je naš najbolji potez ovog prijelaznog roka. Trener Stotts preferira da on ulazi s klupe, a Melo ipak želi biti starter.”

Mislim da trebamo biti počašćeni da imamo budućeg Hall of fame člana u momčadi. Što je dulje s nama, češće ćemo biti upamćeni u njegovom košarkaškom naslijeđu.” – zaključuje glavni operativac Blazersa.

Olshey je također kazao kako se Zach Collins zbog ozljede neće aktivirati prije početka veljače, Rodney Hood bi trebao biti spreman do početka sezone.

Također je otkrio kako Portland neće dodavati 15. igrača u roster te da će ostati na 600 tisuća dolara ispod granice salary capa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE