Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Spursi ozbiljno zainteresirani za jednog od najboljih mladih igrača Eurolige: Organiziran privatan trening

Deni Avdija jedan je od najzanimljivijih igrača nadolazećeg NBA drafta. Mladi Izraelac je donedavno bio član izraelskog Maccabija te je jedan od najboljih mladih igrača Eurolige.

Chris Greenham iz Forbes Sportsa izvještava kako je Avdija odradio privatan trening sa San Antonio Spursima koji su organizirali uvjete za njegov dolazak i trening. Spursi su tako najavili ozbiljan interes za igrača. Popovicheva ekipa se ističe iako se špekuliralo o interesu Golden Statea i nekih drugih momčadi koje su također iskazale zadovoljstvo viđenim.

Visoki Izraelac je jedinstven na draftu, pomalo i podsjeća na Luku Dončića zbog svojih passing vještina te sposobnosti da igra i pokriva više pozicija na parketu. Sposobnost sekundarnog playmakinga bi mogla biti od velike koristi Greggu Popovichu.

Motion Spursa je uvijek bio prikladan igračima koji stižu iz Eurolige te vjerojatno ne bi trebao imati problema s uigravanjem.

Čak postoje glasine da će Spursi možda pokušati preko tradea doći do Avdije u slučaju da ga neka momčad prije njih ugrabi na draftu.

Neki navijači priželjkuju upravo Avdiju kao rješenje, premda je 11. pick poprilično daleko. Špekulira se da će Izraelac ipak biti unutar prvih deset izbora.

Stoga se navodno i razmišlja da se razmijeni LaMarcus Aldridge i 11. pick kako bi se došlo do nekog od Top 5 mjesta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE