Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Clyde Drexler otkrio zašto je htio trade u Rocketse

Clyde Drexler jedan je od najboljih igrača u povijesti franšize Portland TrailBlazersa. Upravo je Clyde The Glide šokirao svijet kada je u kasnoj fazi svoje karijere zatražio i izveo trade u Houston Rocketse s kojima je kasnije i osvojio NBA naslov.

Drexler je gostovao u Podcastu Jamesa Poseyja, bivšeg NBA igrača:

“Jedini razlog zašto sam napustio Portland je što su počeli s rebuildingom. Imao sam tu neku ozljedu koljena i oni su se olako predali pa su počeli s procesom rebuildinga.”

U sred sezone 1994./1995. Portland je razmijenio Drexlera u Houston nakon niza ozljeda u dobi od 32 godine. Clyde je razumio da Blazersi više nisu imali razumijevanja prema njemu te su smatrali da je njegovo vrijeme prošlo.

“Kad su se riješili Kevina Duckwortha rekao sam im da nemamo centra. Pa su mi odgovorili da moramo u rebuilding. Htjeli su se riješiti nekih veterana dok još mogu dobiti nešto zauzvrat. Tada sam ja otišao u Houston. Ali da nisu pristali na uvjete, ostao bih tu i završio karijeru u Portlandu.”

Zanimljivo, Drexler je Rocketsima donio naslov iste te godine te je sudjelovao zajedno s Twin Towersima pritom dokazavši vodstvu Blazersa kako su još jednom pogriješili. Hakeem je jedva dočekao tu pogrešku Portlanda.

Deset najboljih igrača 90-ih godina prošlog stoljeća

Portland se Clydea riješio prerano jer je još dva puta kao igrač Rocketsa izborio All-Star utakmicu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE