Sunday, January 29, 2023

ZADNJE OBJAVE

Clyde Drexler otkrio zašto je htio trade u Rocketse

Clyde Drexler jedan je od najboljih igrača u povijesti franšize Portland TrailBlazersa. Upravo je Clyde The Glide šokirao svijet kada je u kasnoj fazi svoje karijere zatražio i izveo trade u Houston Rocketse s kojima je kasnije i osvojio NBA naslov.

- Advertisement -

Drexler je gostovao u Podcastu Jamesa Poseyja, bivšeg NBA igrača:

“Jedini razlog zašto sam napustio Portland je što su počeli s rebuildingom. Imao sam tu neku ozljedu koljena i oni su se olako predali pa su počeli s procesom rebuildinga.”

U sred sezone 1994./1995. Portland je razmijenio Drexlera u Houston nakon niza ozljeda u dobi od 32 godine. Clyde je razumio da Blazersi više nisu imali razumijevanja prema njemu te su smatrali da je njegovo vrijeme prošlo.

- Advertisement -

“Kad su se riješili Kevina Duckwortha rekao sam im da nemamo centra. Pa su mi odgovorili da moramo u rebuilding. Htjeli su se riješiti nekih veterana dok još mogu dobiti nešto zauzvrat. Tada sam ja otišao u Houston. Ali da nisu pristali na uvjete, ostao bih tu i završio karijeru u Portlandu.”

Zanimljivo, Drexler je Rocketsima donio naslov iste te godine te je sudjelovao zajedno s Twin Towersima pritom dokazavši vodstvu Blazersa kako su još jednom pogriješili. Hakeem je jedva dočekao tu pogrešku Portlanda.

Deset najboljih igrača 90-ih godina prošlog stoljeća

Portland se Clydea riješio prerano jer je još dva puta kao igrač Rocketsa izborio All-Star utakmicu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE